April 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Jorgensen joins Salomonsson Agency

April 16, 2019

1/6
Please reload

Featured Posts

Season Film Festival in Helsinki, Finland

April 4, 2016

Soni Jorgensen was invited by WIFT Finland to give a Master Class in script development and take part in a panel talking about comedy and sharing tips on script development. Watch the panel here in English, starting around time code: 2:09:10.

 

SVENSKA:

Soni Jörgensen var inbjuden av WIFT Finland för att hålla i en Master Class i manusutveckling, samt att delta i en panel om att skriva komedi och tips inom manusutveckling. Panelen kan ses här på engelska och startar ungefär vid tidskoden: 2:09:10. Övriga medverkande: Regissör/Manusförfattare Petri Kotwica och Miira Karhula samt manusförfattare Ilja Rautsi. Moderator: Elina Rislakki

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square

© JVF. All rights reserved