April 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Jorgensen joins Salomonsson Agency

April 16, 2019

1/6
Please reload

Featured Posts

Strong interest for script development at GIFF

February 6, 2017

A large crowd of screenwriters, producers, directors and others attended Jorgensen's seminar on script development during Industry Days at Gothenburg International Film Festival. It was a collaboration with Alma Manusutbildning and Kulturakademin Trappan, moderated by the filmmaker Sara Broos. 

Photos: Jacob Jorgensen

 

SVENSKA:

Manusförfattare, producenter, regissörer och andra fyllde Pustervik för att lyssna på Jörgensens föredrag om manusutveckling under branschdagarna på Göteborgs Internationella Film Festival. Det samarrangerades av Alma Manusutbildning och Kulturakademin Trappan och modererades av filmaren Sara Broos.

Photos: Jacob Jorgensen

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square

© JVF. All rights reserved