April 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Jorgensen joins Salomonsson Agency

April 16, 2019

1/6
Please reload

Featured Posts

"Secrets" pitched at Series Mania

May 4, 2018

Soni Jorgensen is pitching her original TV Show concept at Series Mania in Lille. It's a dramedy procedural with a serial arc. "Secrets" is about a tough female private investigator with trust issues, who as a woman is only trusted the shitty cases and during her spare time spies on her 72-year-old arthritis ridden father, who she suspects is cheating on the mother. 

 

SVENSKA:

Soni Jörgensen pitchar hennes TV-seriekoncept på Series Mania i Lille, Frankrike. Det är en dramakomedi med avslutande avsnitt och en karaktärsutveckling över varje säsong och hela serien. Serien "Secrets" handlar om en tuff kvinnlig privatdetektiv som på grund av att hon är kvinna bara blir betrodd mindre fall och på fritiden spionerar på sin 72-årige reumatiska pappa som hon misstänker är otrogen mot hennes mamma. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square

© JVF. All rights reserved