April 14, 2018

Please reload

Recent Posts

Jorgensen joins Salomonsson Agency

April 16, 2019

1/6
Please reload

Featured Posts

Keynote speaker @ Screenwriting Research Network

September 8, 2016

 

On the 8-10th of September Screenwriting Research Network's international conference takes place this year in Leeds, UK. Soni Jorgensen is invited to give an opening keynote on this year's theme: "Screenwriting between artistic freedom and norms." SRN is an international network for researchers and screenwriters interested in research and exploration of different methodologies in screenwriting for film and television. Jorgensen says: "The members of SRN are experts on the topic so it's an honor to be invited as a keynote speaker."

 

SVENSKA:

Den 8-10 september Screenwriting Research Network håller sin årliga internationella konferens. I år är den i Leeds, UK, dit Soni Jörgensen är inbjuden att hålla ett öppningstal under årets konferensrubrik "Manusförfattande mellan konstnärlig frihet och normer". SRN är ett internationellt nätverk bestående av forskare och manusförfattare intresserade av research och utforskande av olika arbetsmetoder inom manusförfattande för film och television. Jörgensen säger: "Medlemmarna i SRN är experter på ämnet så jag är hedrad över att bli inbjuden att tala inför dem."

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square

© JVF. All rights reserved