top of page

UEFF panel discussions


Soni Jorgensen was invited to Umeå European Film Festival to speak on two panels. A panel arranged by Aspö Script Lab & WIFT was a talk about what producers are looking for in screenplays. Moderated by WIFT's screenwriter, Birgitta Liljedahl, producer/manager from Nollywood/Nigera Sarah Inya Lawal, producer Helene Granqvist & Film commissioner from Film in Västerbotten Lill Casslind.

The other panel, arranged by the northern district of Women in Film & Television, was a discussion about "Success despite gender or skin color", with actress/writer Jana Bringlöv Ekspong, writer/director/producer Cecilia Gärding, actress Annika Ryberg Whittembury and moderated by producer Helene Granqvist.

SVENSKA:

Soni Jörgensen var inbjuden till Umeå European Film Festival för att delta i två paneler. En panel arrangerad av Aspö Manuslabb & WIFT Norra var ett samtal om "Vad producenter vill ha och inte ha i manus". Den var modererad av WIFT Norras manusförfattare Birgitta Liljedahl med övriga deltagare producent/manager från Nollywood/Nigera & Sverige Sarah Inya Lawal, producent Helene Granqvist & filmkonsulent Film i Västerbotten Lill Casslind.

Se panelen på svenska här (delar på engelska): https://youtu.be/BqEqax7Tqpo?t=2m15s

Den andra panelen arrangerades av WIFT Norra och handlade om "Framgångar trots kön och hudfärg" med skådespelerskan/manusförfattaren Jana Bringlöv Ekspong, författaren/regissören/producenten Cecilia Gärding, skådespelerskan Annika Ryberg Whittembury, samt modererad av producenten Helene Granqvist.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page