top of page

Sold out industry panel in Dublin


Soni Jorgensen was invited by Women in Film & Television Ireland and Creative Europe Desk Ireland to a sold out panel on European strategies to achieve gender balance in the film and television industries. Other panelists were Co-President WIFT Sweden, Helene Granqvist, and Berlin Crystal Bear winner Writer/Director Sanna Lenken (My Skinny Sister), moderated by Dr. Susan Liddy.

SVENSKA:

Soni Jörgensen var inbjuden av Women in Film & Television Ireland och Creative Europe Desk Ireland till en utsåld panel om europeiska strategier för jämlikhet i film- och tevebranschen. De övriga deltagarna var Co-President WIFT Sverige, Helene Granqvist, Regissören/Manusförfattaren och vinnare av Berlins Kristallbjörnen Sanna Lenken (Min Lillasyster), samt moderatorn Dr. Susan Liddy.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page